Total Crew

Total Crew is actief als uitzend- en detacheringsbureau voor zeevarenden, binnenvaartpersoneel alle voorkomende wal functies.

Vanuit onze standplaats in Noord-Groningen bieden wij een breed scala aan vacatures in de koopvaardij, bagger-, offshore- , binnenvaart sector en Kust & Oever werken. Daarnaast zijn wij in opdracht van onze klanten tevens actief op het gebied van werving & selectie voor het midden- en hoger management. Met name aan de droge kant van de “natte” sector.

Total Crew is een relatief jong uitzendbureau met zo’n 25 jaar ervaring op het gebied van detachering, werving & selectie. Wij staan garant voor kwaliteit, zorgvuldigheid en een prettige werksfeer.

 

Onze kracht

De juiste persoon op de juiste plaats.

Ons team draagt zorg voor het vinden van de juiste persoon voor het juiste werk. Naar aanleiding van de uitvraag van de klant zoeken wij gericht naar de juiste kandidaat. Gebaseerd op onze ervaring toetsen wij de kandidaat met de uitvraag, voordat zij of hij voorgesteld wordt. Een voorgedragen kandidaat heeft onze volledige steun.

Topkwaliteit: onze gecertificeerde processen waarborgen onze kwaliteit. Onze organisatie is gecertificeerd door DNV GL voor NEN-EN-ISO 9001: 2015 en voor Crew Manning Offices op basis van de vereisten geteld in de Maritime Labour Convention 2006 en voor Private Recruitement and Placement Services.

 

Onze kernwaarden:

  • Betrokken
  • Nuchter
  • Eerlijk
  • Flexibel

Job alert

Mis geen enkele vacature

Deel deze pagina